Na het succes van de fietsregeling en de jarige job verjaardagbox breidt het kindpakket van Stichting leergeld zich  uit. Gezinnen met een krappe beurs kunnen nu ook een aanvraag doen voor een kindpas, computer, laptop en een schoolspullenpas. Op deze manier biedt Stichting Leergeld elk kind een kans om mee te doen. Deze stichting helpt kinderen tot 18 jaar waarvan de ouders een wat krappere beurs hebben. Bijvoorbeeld omdat zij een uitkering, een lager salaris of hoge schulden hebben.

Aanvragen
De stichting biedt een Kindpakket aan dat bestaat uit diverse voorzieningen die u kunt aanvragen. Het Kindpakket in Katwijk bestaat uit de volgende voorzieningen:

  • Computer of laptop
  • Fiets
  • Jarige Job verjaardagsbox
  • Kindpas
  • Schoolspullenpas

De voorzieningen kunnen aangevraagd worden via www.leergeldkatwijk.nl. Het is belangrijk dat het aanvraagformulier volledig is ingevuld. Als de gegevens onvolledig zijn, kan Stichting Leergeld de aanvraag niet behandelen.

Vragen
Heeft u vragen of wilt u in contact komen met Stichting Leergeld? Stuur dan een e-mail naarinfo@elkkinddoetmee.nl of bel naar 079 – 316 23 84.