Op de Piersonstraat in Katwijk is vrijdagmorgen brand uitgebroken in een appartement. In de woning was een bankstel in brand gevlogen en de bewoner raakte gewond aan onder andere zijn hand.

Bij aankomst van de brandweer was de bewoner inmiddels al buiten. De brandweer schaalde op naar middelbrand en heeft de brand met behulp van “one seven” schuim geblust. Enkele bewoners uit de flat zijn opgevangen in een zaal in de buurt.

De gewonde bewoner is door het ter plaatse gekomen ambulancepersoneel onderzocht op zijn verwondingen.

Bankstel in de brand op de Piersonstraat

Op de Piersonstraat in Katwijk is vrijdagmorgen brand uitgebroken in een appartement. In de woning was een bankstel in brand gevlogen en de bewoner raakte gewond aan onder andere zijn hand.Bij aankomst van de brandweer was de bewoner inmiddels al buiten. De brandweer schaalde op naar middelbrand en heeft de brand met behulp van "one seven" schuim geblust. Enkele bewoners uit de flat zijn opgevangen in een zaal in de buurt.De gewonde bewoner is door het ter plaatse gekomen ambulancepersoneel onderzocht op zijn verwondingen.

Geplaatst door Katwijk Actueel op Vrijdag 6 juli 2018