Op woensdag 20 juni wordt het een spektakel in de Molenwijk. Op het Cruyff Court vindt van 11:00 uur tot 16:00 uur de Street4You plaats. Voor jong en oud is er van alles te doen. Zet de datum in uw agenda en wees er bij!

Verder lezen
Er is voor ieder wat wils. Van knutselen tot sportactiviteiten en van het maken van gezonde fruitspiesjes tot een demonstratie van de politie. Om 11:00 uur trappen we af met een wandelvoetbal demonstratie door het wandelvoetbal seniorenteam uit Katwijk. U bent van harte uitgenodigd om te komen kijken en eventueel een balletje mee te trappen.
Aansluitend is er van 12:00 tot 13:00 uur een picknick op en rond het Cruyff Court. Dus breng uw eigen lunch (en eventueel een kleedje) mee en eet gezellig met ons en uw buren mee!
Van 13:00 uur tot 16:00 uur zijn er diverse activiteiten voor jongeren. Sport toernooitjes, gezonde snackbar, dj experience, dans workshop door DC Dance, taekwondo workshops door Best Defence, een authentieke koffie ceremonie, een kinderspringkussen en knutselen met Trefpunt de Molen! Deelname aan alle activiteiten is gratis.

We zijn hard op zoek naar vrijwilligers. Wilt u een uurtje meehelpen, bijvoorbeeld bij de tosti-bar of bij het pannavoetbal? Of vindt u het leuk om te helpen bij de creatieve activiteiten? Wilt u meer weten over deze middag? Mail of bel wijkwerker Marloes de Mooij op marloesdemooij@welzijnskwartier.nl, 06-13423863.