Hoe zorgen we ervoor dat iedereen in Katwijk mee doet in de samenleving? In wat voor Katwijk wilt u leven? Waar moeten we samen onze tijd en energie in steken? Deel uw ideeën op www.detoekomstvankatwijk.nl met andere inwoners. Zo kunt u meebepalen wat we op de agenda van de toekomst van onze gemeente zetten.

Verder lezen
Als bewoner van Katwijk bent u de expert: U weet zelf het beste welke onderwerpen voor u of uw omgeving belangrijk zijn. Heeft u ideeën hoe we eenzaamheid bij jong en oud kunnen bestrijden? Misschien heeft u wel een goed idee over over hulp bij schulden of juist over het sportaanbod in onze gemeente. Deel deze waardevolle informatie en ga er ook met anderen over in gesprek. Praat mee en voeg ook uw idee toe op www.detoekomstvankatwijk.nl.

Actieweek
Tijdens de actieweek van vrijdag 15 juni tot zondag 24 juni is het team van De Toekomst van Katwijk te vinden bij onder andere de Zintuigenfabriek, De Zwanenburg, de Bibliotheek en De Burgt. Maar ook gewoon op straat met pop-up koffieterrassen op verschillende plekken in Valkenburg, Rijnsburg en Katwijk aan Zee. De Jongerenadviseurs van de gemeente doen ook mee met de actieweek. Zij en het team van de Toekomst van Katwijk gaan graag met u in gesprek over hoe we nog beter kunnen samenleven. En wat daar volgens u voor nodig is in onze gemeente.

Meet-Up voor alle inwoners
Na de actieweek organiseren we op donderdag 28 juni een Meet-Up om 19.30 uur bij Brownies en Downies voor alle inwoners. Tijdens deze bijeenkomst brengen we alle ideeën voor de Toekomst van Katwijk samen. U kunt tijdens de Meet- Up aangeven met welk idee of uitdaging we als eerste aan de slag moeten gaan. Laat uw stem horen, meldt u aan voor de Meet-Up en bepaal samen met andere inwoners met welke onderwerpen we aan de slag gaan om het samen nog beter voor elkaar te krijgen in Katwijk.

Wat is De Toekomst van Katwijk?
Iedereen moet mee kunnen doen in de samenleving. Dat is een opdracht voor ons allemaal. De komende maanden zetten inwoners, maatschappelijke organisaties en de gemeente samen hun ideeën op de agenda voor de komende jaren. Deze agenda bepaalt in welke activiteiten we geld en energie steken om de samenleving in Katwijk nog sterker te maken. Dat betekent iets voor elke inwoner van Katwijk. Daarom is het zo belangrijk dat ook u meedenkt en meedoet.

Meer weten?
Wilt u ook uw idee delen? Aanmelden voor de Meet-Up op 28 juni? En weten wat er nog meer op het programma staat voor de Toekomst van Katwijk actieweek? Ga naar www.detoekomstvankatwijk.nl voor meer informatie.