De politie heeft in Katwijk vrijdagavond een waarschuwingsschot gelost bij een aanhouding van drie verdachten. Omdat een van de verdachte weigerde zijn handen te laten zien is een waarschuwingsschot gelost. De politie hield de drie verdachten na het schot aan op het Biltpad na een eerdere melding van een mishandeling. Bij deze mishandeling was mogelijk ook een (vuur)wapen gezien, waarna de politie direct de omgeving uitkamde naar de verdachten.
Op het bureau aangekomen bleek snel dat deze jongens niks met de mishandeling te maken hebben gehad. Een van de drie had verdovende middelen bij zich en zal daarvoor verhoord worden, de andere twee mochten naar huis. Het slachtoffer is inmiddels bij de politie bekend en heeft een eerste verklaring afgelegd. De recherche onderzoekt de zaak en de exacte toedracht.

Politie lost waarschuwingsschot bij aanhouding

De politie heeft in Katwijk vrijdagavond een waarschuwingsschot gelost bij een aanhouding van drie verdachten. De politie hield de verdachte na het schot aan op het Biltpad na een eerdere melding van een mishandeling. Bij deze mishandeling was mogelijk ook een (vuur)wapen gezien, waarna de politie direct de omgeving uitkamde naar de verdachten. Bij de aanhouding is niemand gewond geraakt.

Geplaatst door Katwijk Actueel op zaterdag 16 juni 2018