Op de Hoorneslaan is zaterdagmiddag een ongeval gebeurd tussen drie voertuigen.
Het ongeval gebeurde rond half een ter hoogte van de verkeerslichten bij de Helmberweg. Een automobilist uit Duitsland moest remmen voor het verkeerslicht, waarna de zwarte auto achter hem achterop de caravan van de man reed. Vervolgens reed de rode auto achterop de zwarte auto, omdat deze bestuurder ook niet tijdig kon stoppen.
Door de klap kwamen de airbags van de zwarte auto eruit. Een van de inzittende van de zwarte auto raakte bij dit ongeval gewond en is voor verder onderzoek in de ambulance vervoerd naar het ziekenhuis. De politie heeft de betrokken partijen geholpen met het invullen van het schadeformulier. De toeter van het zwarte voertuig ging soms spontaan af, doordat deze vermoedelijk beschadigd is geraakt.