Tussen de bomen in het gras genieten van mooie muziek,  schone kunstvormen, de geur van lentegroen en vrij toegankelijke creatieve workshops? Klinkt niet alleen paradijselijk maar zou zomaar nog eens kunnen gebeuren. En je hoeft er Katwijk niet voor uit!

Volledig persbericht
Zaterdag 23 juni van 15.00 tot 22.00 uur staan in het De Ridderpark aan de Nieuwe Duinweg in Katwijk jong en oud klaar om je te laten genieten van de vruchten van al hun creatieve arbeid. Muzikanten en bands van de muziekschool, theatermakers van Raakvlak, Jongleur Jasper, Silent Disco met DJ Jaimy, een kamerkoor, klassiek, pop, poetry, rap, wereldmuziek en nog veel meer.  Voor de kids is er meer dan voldoende te doen met  diverse creatieve workshops, schmink, voorlezen, fotoshoots en meer. De hapjes en drankjes worden verzorgd door De Bonte Kraai.

Folk Road Show
Het festival wordt vanaf 21:00 uur knallend afgesloten door de Folk Road Show
Dit internationale folk collectief is alles behalve een conventionele band. Bestaande uit de Rijnsburgse singer/songwriter Pieter van Vliet (Port of Call) Dominique Fricot (CAN), Benjamin James Caldwell (AUS), O.J. Caarls (NL) en Nick Petrowich (CAN) hebben ze veelvuldig door Europa en Canada getourd sinds hun ontstaan in 2014. Met een sound die het midden houdt tussen folk/americana en indie-pop – de muziek doet denken aan een moderne Crosby, Stills, Nash & Young, The Band, of Fleet Foxes – kunnen de vijf grotere clubs veranderen in een intiem zaaltje, en een huiskamer doen groeien tot Carnegie Hall proporties.