Wat vindt u het belangrijkste voor Katwijk? In wat voor Katwijk wilt u leven? Ga met andere inwoners van onze gemeente in gesprek tijdens de eerste Meet-Up van De Toekomst van Katwijk op 28 juni van 19:30 tot 22:00 uur bij Brownies en Downies, Noordeinde 1A in Katwijk.

Verder lezen
Ideeën
Wat kunnen we samen doen om ervoor te zorgen dat we gezonde, gelukkige en zelfredzame inwoners blijven of worden? Heb jij ideeën over bijvoorbeeld eenzaamheid, manieren om taal- of onderwijsachterstanden te verminderen, hulp bij schulden of juist ideeën over het cultuur- en sportaanbod. Waar moeten we samen tijd en energie in steken? We bepalen samen de agenda.

Wat gaan we doen?

Tijdens de Meet-up gaan we in kleine groepjes per onderwerp met elkaar in gesprek over de toekomst van Katwijk. De onderwerpen zijn:
• Onderwijs en opleiding
• Zorgen voor elkaar
• Ontmoeting in de wijk
• Sporten en bewegen
• Kunst en cultuur
• Geldzaken
• Werken
• Opvoeding
• Vrijetijdsbesteding voor jong en oud
• Gezondheid van lichaam en geest

Dit doen we in verschillende ronden, zodat u over meerdere onderwerpen kunt meepraten. Aan tafel gaan we in discussie om de onderwerpen verder uit te diepen. Welke uitdagingen vinden we echt belangrijk? Daarna stemmen we waar we als eerst mee aan de slag moeten. Aan het einde van deze bijeenkomst hebben we dan een eerste overzicht van alle ideeën voor de Toekomst van Katwijk.

Schrijf u in!
Doe mee. Praat mee. Laat u inspireren en doe nieuwe inzichten op. Samen zetten we onze ideeën op de agenda voor de toekomst van ons mooie Katwijk. Daarom is het zo belangrijk dat ook u meedoet. En neem gerust een vriend, vriendin, collega of buurman mee. Iedereen is welkom! Schrijf u in voor de Meet-Up voor alle inwoners via www.detoekomstvankatwijk.nl.

De Toekomst van Katwijk
Iedereen moet mee kunnen doen in de samenleving. Dat is een opdracht voor ons allemaal. De komende maanden zetten inwoners, maatschappelijke organisaties en de gemeente samen hun ideeën voor de komende jaren op de agenda. Deze agenda bepaalt in welke activiteiten we geld en energie steken om de samenleving in Katwijk nog sterker te maken.
Kijk voor meer informatie op www.detoekomstvankatwijk.nl