Maandagavond kreeg de politie een melding naar de J. Th. de Visserstraat in Katwijk. Op locatie aangekomen troffen zij een chaos aan in de flat. Een man was door het lint gegaan en had daarbij een raam kapot geslagen waarna het glas een aantal etages naar beneden viel op onder andere een auto. Toen de politie ter plaatse kwam werd vanuit meerdere kanten geroepen waar ze zouden moeten zijn. Ook zouden enkele personen gevlucht zijn naar het balkon. De politie heeft de man, die inmiddels rustig was, in de woning aangehouden en heeft van meerdere mensen een verklaring opgenomen. Bewegende beelden volgen morgenochtend.

Man gaat door het lint in de Visserstraat

Maandagavond kreeg de politie een melding naar de J. Th. de Visserstraat in Katwijk. Op locatie aangekomen troffen zij een chaos aan in de flat. Een man was door het lint gegaan en had daarbij een raam kapot geslagen waarna het glas een aantal etages naar beneden viel op onder andere een auto. Toen de politie ter plaatse kwam werd vanuit meerdere kanten geroepen waar ze zouden moeten zijn. Ook zouden enkele personen gevlucht zijn naar het balkon. De politie heeft de man, die inmiddels rustig was, in de woning aangehouden en heeft van meerdere mensen een verklaring opgenomen. Bewegende beelden volgen morgenochtend.

Geplaatst door Katwijk Actueel op Dinsdag 26 juni 2018