De jongerentak van de Turks-Nederlandse ondernemersvereniging Musiad Rotterdam heeft zijn tweede Ramadanfeestdag (Suikerfeest) samen gevierd met vluchtelingen in het asielzoekerscentrum (azc) in Katwijk. Zij hebben daarmee de gevluchte mensen en hun kinderen een hart onder de riem gestoken.

Verder lezen
Wij zijn blij het genoegen te hebben gehad om een onvergetelijke dag te organiseren voor de bewoners van azc Katwijk. Hun tevredenheid maakt ons enorm gelukkig.
De Turks-Nederlandse jongeren hebben het grote programma nauwkeurig voorbereid. De dag zat vol met activiteiten voor ruim 230 vluchtelingenkinderen, die volop hebben genoten van al het lekker: popcorn, suikerspin, pannenkoeken, Turkse pizza, fruit en nog meer zoetigheden, verklaren de bestuursleden van Young Musiad Rotterdam.

Foto: Turkse Media