Zaterdagmorgen is op het terrein van stichting de Brug/wijkvereniging Hoornes brand uitgebroken. Een opslag vatte vlam en zorgde voor een flinke rookontwikkeling. De brand werd voor aankomst van de brandweer opgeschaald naar ‘middelbrand’. De eerste eenheid van de brandweer had het vuur snel onder controle, waarna het tweede voertuig snel retour kon naar de kazerne.

Brand op het terrein van stichting de Brug

Zaterdagmorgen is op het terrein van stichting de Brug/wijkvereniging Hoornes brand uitgebroken. Een opslag vatte vlam en zorgde voor een flinke rookontwikkeling. De brand werd voor aankomst van de brandweer opgeschaald naar ‘middelbrand’. De eerste eenheid van de brandweer had het vuur snel onder controle, waarna het tweede voertuig snel retour kon naar de kazerne.

Geplaatst door Katwijk Actueel op Zaterdag 23 juni 2018