De Katwijkse Ondernemersvereniging (KOV) is dit jaar met een stand aanwezig op het Ondernemersplein. Vanaf 10.00 tot 18.00 uur organiseert de KOV op het Duinplein (naast voormalig restaurant de Zwaan) een banenmarkt. Op zoek naar personeel/een stagiaire of juist naar een baan of leuke stage? Dan is de stand van de KOV op zaterdag 7 juli ‘the place to be’

Verder lezen
In de KOV-stand vindt de match tussen werkgever en werkzoekende plaats. Dit gebeurt letterlijk fysiek: ‘je loopt elkaar tegen het lijf in onze stand en je komt met elkaar in gesprek’. Zorg dus dat je er als werkzoekende of werkgever die dag bent. Daarnaast is het mogelijk om de vacature, of je oproep als werkgever of –zoekende, kenbaar te maken via een flyer op A4 formaat. Deze flyers hangen in de stand van de KOV. KOV-leden kunnen vacature(s) en stageplekken tot uiterlijk woensdag 4 juli doorgeven aan het secretariaat via info@kovkatwijk.nl. De ondernemersvereniging hangt een A4 met deze informatie op in de stand. Leden dienen daarbij te vermelden:

  1. Naam van het bedrijf dat de vacature heeft of een stagiaire zoekt;
  2. De vacature (geef ook aan of het om een stage, tijdelijke of vaste baan gaat);
  3. Meld waar meer info over de vacature eventueel gevonden kan worden (bijvoorbeeld op de website van het bedrijf);
  4. Geef aan hoe geïnteresseerden contact kunnen opnemen (per e-mail of telefoon en wat de naam is van de contactpersoon).

De beste manier om onder de aandacht te komen, vindt het KOV-bestuur, is om zaterdag 7 juli de stand te bezoeken. Daar kun je persoonlijk de vacature onder de aandacht brengen of jezelf als werkzoekende presenteren. Je komt dan rechtstreeks in contact met elkaar. Het is natuurlijk ook mogelijk om hier de zelfgemaakte flyer (A4) op te hangen.

Alle leden van de KOV, die eventueel een vacature hebben of een stageplaats bieden, zijn geïnformeerd. Tevens is gevraagd dit bericht te delen met familie, vrienden en/of kennissen die een stage- of werkplek zoeken, zodat er deze dag zoveel mogelijk goede matches gemaakt kunnen worden.

Iets meer over het Ondernemersplein
Het Ondernemersplein is onderdeel van het Haringrock Festival Katwijk en wordt gehouden naast de Katwijkse Vrijmarkt die op de Boulevard en in het centrum van Katwijk plaatsvindt. Meer informatie over het Haringrockfestival en alle activiteiten vind je op de website haringrock.nl.

"Gooi je CV in de plee, neem je competenties mee!"

De Katwijkse Ondernemersvereniging (KOV) is dit jaar met een stand aanwezig op het Ondernemersplein. Vanaf 10.00 tot 18.00 uur organiseert de KOV op het Duinplein (naast voormalig restaurant de Zwaan) een banenmarkt. Op zoek naar personeel/een stagiaire of juist naar een baan of leuke stage? Dan is de stand van de KOV op zaterdag 7 juli ‘the place to be’.Meer informatie: https://www.katwijkactueel.nl/2018/06/banenmarkt-kov-op-het-ondernemersplein/

Geplaatst door Katwijk Actueel op Maandag 25 juni 2018