Het is inmiddels een traditie geworden dat Jubilate een jubileumjaar viert met een concert in Het Concertgebouw in Amsterdam. Onder de titel ‘Sailing Home’ zal ditmaal een ode aan de zee worden gebracht. Een fascinerende reis die u meevoert van geestelijk lied tot operette. Over het water dat Nederland zo veel zegen en leed heeft gebracht.

Verder lezen
Jubilate en de zee
Jubilate heeft zich altijd verbonden gevoeld met de zee. Vele zangers hebben in de visserij gezeten en weten als geen ander hoe onberekenbaar en gevaarlijk de zee kan zijn. Op zee moet je elkaar kunnen vertrouwen en is vriendschap en saamhorigheid gemeengoed. Met veel enthousiasme heeft het koor op ‘Sail Amsterdam’ gezongen en hier is ook het idee ontstaan om in het jubileumconcert over de zee te zingen.

Sailing Home
In een breed repertoire zal Jubilate de zee bezingen. Van het Godsvertrouwen in Ruwe stormen mogen woeden tot de eeuwige strijd tegen de zee in Sailing Home. Van het verlangen om thuis te komen in I am sailing tot de romantiek van Venetië in het Gondellied.
Op deze zeereis varen mee:
een van de sterren van The voice of Holland, Sanne Mallant.
De virtuoze pianist Arthur Postma en de topmusici van het Holland Symfonie Orkest.
Aan het roer staat de bezielende dirigent Aldert Fuldner.
Hij leidt bijna tweehonderd zangers in een programma over datgene wat hen zo na aan het hart ligt.
Vaar ook mee met Jubilate en beleef het Concertgebouw aan zee mee!

Toegangskaarten
Toegangskaarten met gereserveerde plaatsen a €30 (inclusief twee consumpties) zijn te bestellen bij de leden van het koor.
Ook zijn er buskaarten te bestellen voor €10 retour Amsterdam.
Vertrek vanaf het Marktplein te Katwijk om 18.00 uur.

Bootarrangement ‘Sailing to Amsterdam’
Voor een onbezorgd dagje uit kunt u ook van de mogelijkheid gebruik maken om ‘s morgens vanaf het Prins Hendrikkanaal in Katwijk per luxe boot van Rederij Van Hulst over de ‘Hollandse plassen’ naar Amsterdam te varen. Inclusief koffie/thee, een uitgebreid buffet en gezellig muziekje aan boord. Een aantal consumpties naar keuze. U wordt in hartje Amsterdam (bij het Rijksmuseum)afgezet. Voor mensen die slecht ter been zijn, wordt een pendel naar het Concertgebouw geregeld. Na het concert gaat u per luxe touringcar terug naar Katwijk.
Zie voor uitgebreide informatie en voor het bestellen van dit arrangement
www.ticketkantoor.nl/shop/jubilate
Als u reeds kaarten voor het concert heeft geboekt kunt u ook het bootarrangement apart boeken.