We vieren met u dat we het derde decennium ingaan, betreft het organiseren van de KattukBinse Truckrun. Wederom met trots mogen we melden dat de ESA ESTEC met overtuiging heeft ingestemd en ons, hun prachtige faciliteiten beschikbaar stelt. Zaterdag 18 augustus 2018 organiseert Oranjevereniging Katwijk aan den Rijn de mooiste trucktoer van het jaar. Het Belooft weer een mooie rit te worden door heel de Bollenstreek. De toer is inmiddels voor onze doelgroep onmisbaar. Van vele kanten wordt dit event gigantisch gewaardeerd. Startplaats is dus alweer voor de derde keer bij de gastheer bij uitstek de ESA ESTEC, als grote zegen voor ons als organisatie. We verheugen ons voor een ieder die eraan meedoet, op een warm welkom.

Verder lezen
De file waar iedereen blij van wordt. In een paar uur, krijgt de doelgroep “de Bijrijders van vandaag” de dag van hun leven. Ze verheugen zich vaak meer dan 6 maanden van te voren op de dag van de rit. De organisatie staat dan ook als een huis. Zowel de zorgorganisaties als de begeleiders van de bijrijders, als de chauffeurs, als de complete crew aan medewerkers / vrijwilligers, hebben allen hetzelfde doel; “de verwachting inlossen”. De leukste en mooiste bevestiging krijgen we als we alle mooie mensen langs de route zien zwaaien en meeleven. We hopen dus op mooi weer en een heleboel publiek.

“Oproep aan de chauffeurs”, als gebruikelijk kunnen zij zich vanaf nu weer inschrijven tot en met 8 juni. Je hoort uiterlijk 30 juni of je ingedeeld bent. Inschrijven kun je met het welbekende deelnemersformulier. Deze ligt voor je klaar bij vrachtwagengarages, wasserettes en pompstations in Katwijk, Rijnsburg en Valkenburg. Natuurlijk kun je ook via internet inschrijven. Surf naar; HYPERLINK “http://www.oranjeverenigingkatwijk.nl” www.oranjeverenigingkatwijk.nl en download het formulier. Jouw inschrijving kan naar Jan van den Berg. Hij is telefonisch bereikbaar op nummer 071-4031589. De inschrijvingen voor de deelnemers met een verstandelijke beperking gaan via Jan van der Bent. Je kunt hem bereiken op telefoonnummer 071-4024 189. Ook zij kunnen een inschrijfformulier via de site van de Oranjevereniging downloaden.

Tot slot aan de chauffeurs, even geen dagelijkse problemen, even de leukste kant van je beroep delen met al die mensen, ook langs de kant van de weg, Jou leven in beeld: je collega-truckers, je vrachtwagen, en kijk op die dag tijdens die bewuste rit dan even naast je. Deze dag is voor hem of haar onbetaalbaar en onbeschrijflijk. Zorg jij voor die onvergetelijke ervaring? Schrijf je snel in, de deelname is gratis, en hopelijk ben jij erbij op 18 augustus. Nogmaals; inschrijven kan tot en met 8 juni! De 21e editie van deze dag vol ’truckfun’ wordt mede mogelijk gemaakt door Brittenburg Accountants, Prolife zorgverzekeringen en foto Studio Ronkes uit Katwijk.