Foto: VV Katwijk

Quick Boys 0 – 2 Jong Groningen

Quick-Boys speelde thuis tegen Jong Groningen en plaatste Dirk Kuijt in de basis om extra kracht te zetten richting promotie. Helaas kregen de mannen van Nieuw-Zuid 2 doelpunten tegen en lieten hier dus punten liggen.

Ijsselmeervogels 0 – 1 Katwijk

Vanmiddag vertrokken 5 afgeladen bussen met supporters richting Spakenburg. Op Sportpark De Westmaat stonden de oranje-zwart gekleurde mannen oog in oog tegen Ijsselmeervogels. De supporters trokken VV Katwijk door de wedstrijd heen waarna zij met drie punten weer richting huis gingen.

Rijnsburg 2 – 0 De Treffers

Rijnsburg speelde vandaag tegen De Treffers. De tegenstander van vandaag staat bekend om de winnende goal van de keeper van vorige week. Doelpunten zaten er voor de heren uit Groesbeek deze week niet in. Rijnsburgse Boys won met twee doel punten en de drie punten blijven in de Bollenstreek!

Jodan Boys 1 – 2 Rijnvogels

De mannen van Rijnvogels vertrokken vandaag richting Gouda. Waar het aan het eind van de eerste helft 1-1 stond maakte Staal in de 86e minuut het winnende doelpunt. De wedstrijd eindigde in het voordeel van Rijnvogels.