DSC_1300-Gert-JanOnderwaterfotografieDe Katwijkse Reddingsbrigade organiseert jaarlijks de spectaculaire reddingsdemonstratie SAR Katwijk. Ook in 2017 vindt SAR Katwijk weer plaats: het Search & Rescue spektakel wordt dan gehouden op zaterdag 8 juli. Tijdens SAR Katwijk tonen diverse hulpverleningsinstanties hun mogelijkheden op het gebied van reddingswerk.

Gedurende de hele dag kan het publiek van dichtbij genieten van verschillende spectaculaire reddingsacties in de lucht, op zee en op het strand. Op de Boulevard kan het publiek kennis maken met de aanwezige deelnemers op de informatieve Static Show.

SAR Katwijks 2017 is gratis te bezoeken en vindt plaats in de zee, op het strand en aan de Boulevard in Katwijk tegenover de vuurtoren. Dus noteer zaterdag 8 juli 2017 in uw agenda! Via website www.sarkatwijk.nl en via social media (facebook.com/sarkatwijk, twitter.com/sarkatwijk en instagram.com/sarkatwijk) houden we u op de hoogte. Hier vindt u natuurlijk ook altijd alle informatie over SAR Katwijk.

We hopen u op 8 juli tijdens SAR Katwijk 2017 (weer) als bezoeker te mogen begroeten!

Tekst: www.SARkatwijk.nl